Μίλαν Ράσταβατς: Δεν έδιωξε την πρώτη φορά τον Αλόνσο - Θα το κάνει με τη δεύτερη;
Ο νέος προπονητής του ΟΦΗ θέλει να πληγώσει για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες τον Παναθηναϊκό.
Ο Μίλαν Ράσταβατς θα κάνει το ντεμπούτο του στον «ασπρόμαυρο» πάγκο την Κυριακή στο «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον Παναθηναϊκό και φιλοδοξεί να γίνει ο προπονητής που θα νικήσει για δεύτερη φορά τους «πράσινους» πριν καν την… παρέλαση.
Θυμίζουμε ότι ήταν στο «τιμόνι» του Αστέρα Τρίπολης όταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα της Πελοποννήσου επικράτησε 1- 0 στο ΟΑΚΑ με γκολ του Κρέσπι.
Το σίγουρο είναι ότι ο 51χρονος τεχνικός γνωρίζει καλά τον Παναθηναϊκό, αλλά σε κάθε περίπτωση διαφορετικά τα χαρακτηριστικά του ρόστερ του Αστέρα και διαφορετικά του ΟΦΗ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν έστειλε μήνυμα στον Χολμς και η... ψυχρασία παραμένει
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Ολυμπιακός: Γιατί είναι μία ανάσα από τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του στη League Phase του Champions League
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμα στο Conference League - Οι ώρες και οι έδρες των προημιτελικών και των ημιτελικών
- Αντώνης Καρπετόπουλος: Αφου το θέλει ο Φορτούνης, πρέπει να επιστρέψει
