Κάλενς: «Θα πέθαινα στο γήπεδο για τη χώρα μου»
Ο Περουβιανός Αλεξάντερ Κάλενς ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στον νέο του ρόλο ως αριστερό εξτρέμ στην νικηφόρα αναμέτρηση του Σαββάτου με την Ουρουγάη (1-0), με τον ίδιο να μιλάει για τις εμπειρίες που αποκόμισε από το εν λόγω ματς.
Σημαντική νίκη του Περού έναντι της Ουρουγουάης για την 9η αγωνιστική μέρα των προκριματικών Λατινικής Αμερικής για το Μουντιάλ του 2026, με τον Περουβιανό στόπερ της ΑΕΚ να αγωνίζεται επιτυχώς-για πρώτη φορά- στη θέση του αριστερού εξτρέμ.
Πλέον, ο διεθνής στόπερ της ΑΕΚ, εν όψει Βραζιλίας, επιστρέφει στην φυσική του θέση, με τον ίδιο ωστόσο να μιλά για την εμπειρία που έζησε, παίζοντας σε μια θέση που δεν είναι συνήθης για τον ίδιο:
“Είναι μια περίπλοκη θέση. Πραγματικά, δύσκολο να παίξεις, γιατί πρέπει να αμυνθείς, μετά να είσαι μέσος και μετά επιθετικός. Είναι μια πολύ απαιτητική θέση, αλλά είπα ότι θα το έκανα και θα έφευγα από το γήπεδο νεκρός. Πανηγυρίσαμε για τους τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς, τους αξίζαμε για την αφοσίωση της ομάδας, αλλά τώρα σκεφτόμαστε τη Βραζιλία”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
