Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο πιο... χρυσοποίκιλτος ποδοσφαιριστής για το 2024!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού Forbes, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής για το 2024, αφήνοντας πίσω του τον Μέσι με κάτω από τα μισά λεφτά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει το πιο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στον πλανήτη για το 2024. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, με τα 263 εκατομμύρια ευρώ που λαμβάνει από την Αλ Νασρ, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο, όπως αναφέρει το διάσημο περιοδικό Forbes, στη σχετική λίστα που δημοσιεύει κάθε χρόνο.

Η λίστα αυτή, καταρτίζεται σχετικά με τις εκτιμήσεις των αποδοχών των παικτών, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους και των δικαιωμάτων εικόνας, αλλά και την καταμέτρηση των εσόδων που προέρχονται από τα συμβόλαια χορηγίας και άλλες εμπορικές τους δραστηριότητες, προ φόρων και αμοιβών αντιπροσώπων. Για την ιστορία, ο μεγάλος αντίζηλος του Κριστιάνο, ο Λιονέλ Μέσι, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας με μόλις… 124 εκατομμύρια ευρώ. Οι περισσότεροι παίκτες της λίστας, προέρχονται από το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, με τέσσερις παρουσίες, αφήνοντας πίσω την Premier League με τρεις, τη La Liga με δύο, ενώ ο Μέσι είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του MLS.

Αναλυτικά οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές του κόσμου σύμφωνα με το Forbes:

  1. Κριστιάνο Ρονάλντο (Αλ Νασρ)- 263 εκατομμύρια ευρώ
  2. Λιονέλ Μέσι (Ίντερ Μαϊάμι)- 124 εκατομμύρια ευρώ
  3. Νεϊμάρ (Αλ Χιλάλ)-101 εκατομμύρια ευρώ
  4. Καρίμ Μπενζεμά (Αλ Ιτιχάντ)- 96 εκατομμύρια ευρώ
  5. Κιλιάν Εμπαπέ (Ρεάλ Μαδρίτης)- 83 εκατομμύρια ευρώ
  6. Έρλινγκ Χάαλαντ (Μάντσεστερ Σίτι)-55 εκατομμύρια ευρώ
  7. Βινίσιους Ζούνιορ (Ρεάλ Μαδρίτης)- 51 εκατομμύρια ευρώ
  8. Μοχάμεντ Σαλάχ (Λίβερπουλ)- 49 εκατομμύρια ευρώ
  9. Σαντιό Μανέ (Αλ Νασρ)- 48 εκατομμύρια ευρώ
  10. Κέβιν ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι)- 36 εκατομμύρια ευρώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News