Αρης: Με... υπογραφή Μορόν προανήγγειλε τη μεγάλη ανανέωση
Ες αύριον τα σπουδαία όσον αφορά την ανανέωση της συνεργασίας του Αρη με τον Λορέν Μορόν και την Τρίτη προέβη σε σχετική προαναγγελία με μια φωτογραφία.
Παίκτης του Αρη θα συνεχίσει να είναι ο Λορέν Μορόν!
Ενας εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών της Super League, τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας, που είναι απόλυτα ικανοποιημένη μαζί του και θα συνεχίσουν την κοινή πορεία τους, τουλάχιστον, μέχρι το καλοκαίρι του 2027.
Μετά τα 21 περσινά του τέρματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχει ξεκινήσει και φέτος… ζεστός, έχοντας 6 γκολ σε 8 παιχνίδια!
Η ανακοίνωση θα δημοσιευθεί την Τετάρτη (23/10) στις 11:00.
Το βράδυ της Τρίτης, η ομάδα της Θεσσαλονίκης προέβη σε μία… προαναγγελία, με μια φωτογραφία όπου φαίνεται η υπογραφή του παίκτη.
Δείτε την σχετική φωτογραφία:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Champions League: Επτά η Μπαρτσελόνα, «καρέ» οι Λίβερπουλ και Μπάγερν - Τα ζευγάρια και οι διασταυρώσεις
- Δολοφονία στην Καλαμαριά: Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον 23χρονο κατηγορούμενο
- Παναθηναϊκός: Με Μπράγκα αν περάσει την Μπέτις - Πότε ήταν το προηγούμενο ραντεβού με την πορτογαλική ομάδα
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση για τα πλέι οφ και πλέι άουτ
- ΑΕΚ: Ποιος θα είναι ο ρόλος του Κλωναρίδη
