Ολυμπιακός Κ19: Χωρίς τον Παπακανέλλο η αποστολή για το ματς με την Κάλεβ Ταλίν
Ο Αντώνης Παπακανέλλος, έμεινε εκτός αποστολής της Κ19 του Ολυμπιακού για το ματς με την Κάλεβ Ταλίν στην Εσθονία.
Για την Εσθονία ταξίδεψε ο Ολυμπιακός Κ19 τη Δευτέρα, ενόψει της ρεβάνς με την Κάλεβ Ταλίν στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του Domestic Champions Path του UEFA Youth League.
Θυμίζουμε στον πρώτο αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» Πρωταθλητές Ευρώπης είχαν νικήσει στο Ρέντη με 5-0.
Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί Ελληνικού εδάφους με προπόνηση στο Ρέντη και ο τεχνικός Ρομέν Πιτό ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν συμπεριλήφθηκε ο Αντώνης Παπακανέλλος, ο οποίος στον πρώτο αγώνα είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση, έχοντας δύο ασίστ και ένα γκολ.
Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρόλευκων»:
Γεωργακόπουλος, Κουράκλης, Έξαρχος, Φίλης, Τουφάκης, Λίγδας, Πλειώνης, Μιχαηλίδης, Πνευμονίδης, Γιουσούφ, Πλις, Πρεκατές, Ρολάκης, Σιώζιος, Λιατσικούρας, Παναγάκος, Γιωτόπουλος, Σιλά, Αλαφάκης, Καρκατσάλης, Δάμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Για μένα η πιο ωραία φανέλα είναι πάντα η ερυθρόλευκη - Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας
- ΟΦΗ: Πλήγμα πριν από τη Λεβερκούζεν
- Super League Παρασκήνιο: Έχουν διαλύσει το πρωτάθλημα
- ΠΑΟΚ: Για ενδιαφέρον για τον Ικάρντι κάνουν λόγο ΜΜΕ της Αργεντινής
- Ολυμπιακός: Απουσίασε από τα εγκαίνια της μπουτίκ της ομάδας ο Ντόρσεϊ
