Εθνική Ισραήλ: Σε μυστική τοποθεσία η αποστολή του στην Γαλλία
Η αποστολή του Ισραήλ έχει φτάσει στο Παρίσι για το αυριανό ματς με τη Γαλλία, για το Nations League, χωρίς την οποιαδήποτε διαρροή της τοποθεσίας προς αποφυγήν έκρυθμων καταστάσεων.
Μετά το φινάλε της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης του Άγιαξ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Europa League, σημειώθηκαν άγρια επεισόδια στο Άμστερνταμ. Παλαιστίνιοι και μουσουλμάνοι έστησαν ενέδρα στους οπαδούς της Μακάμπι κάτι που οδήγησε 5 ανθρώπους στην εντατική και 62 άτομα σε κράτηση.
Στα «απόνερα» αυτού του συμβάντος, σκηνικό… πολέμου βιώνει το Ισραήλ, που αντιμετωπίζει τη Γαλλία αύριο (14/11) στο «Σταντ Ντε Φρανς» για το Nations League.
Κι αυτό γιατί, η αποστολή έχει καταλύσει και προπονείται σε περιοχή της γαλλικής πρωτεύουσας, κάτω από άκρα μυστικότητα για λόγους ασφαλείας!
Ο αγώνας της Πέμπτης θεωρείται από τις γαλλικές Αρχές «υψηλού κινδύνου».
Είναι χαρακτηριστικό πως οι ισραηλινές Αρχές κάλεσαν πρόσφατα τους φιλάθλους να αποφύγουν να πάνε στο «Σταντ Ντε Φρανς».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγκουαθίλ: Λίγα τσιγάρα δρόμος
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωση για τα φαινόμενα μεταπώλησης εισιτηρίων στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- League Phase Κυπέλλου: Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής - Μέρες και ώρες
- Η Πρόεδρος της ΔΟΕ για το υπό ανακατασκευή Ολυμπιακό Κολυμβητήριο: «Θα γίνει ένα εμβληματικό κολυμβητήριο»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Η μέρα και η ώρα της κηδείας του αγαπημένου τραγουδιστή
