Λαμία: Προσφυγή από τον Τσιλούλη
Ο Σωτήρης Τσιλούλης κατέθεσε προσφυγή κατά της Λαμίας, ζητώντας να του καταβληθούν τα χρήματα που του οφείλει η διοίκηση.
Ο Σωτήρης Τσιλούλης μεταπήδησε το προηγούμενο καλοκαίρι από την Λαμία στην ΑΕΚ, όμως φαίνεται πως δεν έχει εξοφληθεί τα δεδουλευμένα του από την παρουσία του στην επαρχιακή ομάδα.
Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο 29χρονος μέσος κατέθεσε προσφυγή κατά της Λαμίας. Τον ίδιο δρόμο, της δικαστικής οδού, ακολούθησαν και οι Πέτρος Γιακουμάκης, Κοσμάς Τσιλιανίδης και Κάλεμπ Στάνκο.
Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί τη Δευτέρα (18/11) στην ΠΕΕΟΔ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
