ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΣΕ ΜΑΝΤΖΙΟ: «Κάνε ό,τι πρέπει»
Ο Θόδωρος Καρυπίδης μίλησε με τον Άκη Μάντζιο και του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα να πάρει όποιες αποφάσεις θεωρεί σωστές ο ίδιος προκειμένου να γυρίσει ο Άρης στις νίκες
Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη σε μια προσπάθεια να βοηθήσει στην εκτόνωση της αγωνιστικής κρίσης του Άρη με την παρουσία του και τις επαφές με το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ο πρόεδρος του Άρη, είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Άκη Μάντζιο και προσπάθησε να του στείλει ξεκάθαρο μήνυμα για να κάνει όποιες κινήσεις νομίζει ο ίδιος σωστές για να μπει ξανά το τρένο στις ράγες. Να γυρίσουν οι καλές εμφανίσεις και ο Άρης να νικήσει τον Παναθηναϊκό. «Πάρε όποιες αποφάσεις θεωρείς σωστές για να αλλάξεις την κατάσταση», ήταν το μήνυμα του Καρυπίδη, κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται να γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα και να μείνουν στον πάγκο παίκτες για τους οποίους ξοδεύτηκαν τεράστια ποσά.
Είναι γεγονός πως ο Μάντζιος σκέφτεται να επαναφέρει στο βασικό σχήμα τον Τζέγκο, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει βασικός ο Μπρούνο Γκάμα. Παράλληλα ο Θόδωρος Καρυπίδης είπε στον Άκη Μάντζιο πως δεν υπάρχουν επαφές με άλλους προπονητές, καθώς είναι γεγονός πωβς το βαρύ κλίμα ενίσχυσε την προπονητολογία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παρασκήνιο: Τα διεθνή Μέσα αναρωτιούνται πώς γίνεται να κέρδισε τέτοιο πέναλτι η ΑΕΚ κι εδώ... όλα καλά
- Μπορεί να πάρει τον Γιόκιτς ο Παναθηναϊκός; Ο Ομπράντοβιτς απαντά
- Αποκάλυψη Μπέου: «Ο Νίκολιτς μου είπε προσωπικά ότι δεν ήταν πέναλτι»
- Ολυμπιακός: Η στήριξη της ΠΑΕ και του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου
- Ηρακλής: Ο Μονεμβασιώτης απάντησε για το μέλλον του Ματσάρι
