FIFA: Στις 30 Σεπτεμβρίου η συζήτηση για Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια
Όπως ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσής της, η FIFA, ξεκινά στις 30 Σεπτεμβρίου τις διαβουλεύσεις με ενώσεις και ομοσπονδίες για τη διεξαγωγή τυ Παγκοσμίου Κυπέλλου κάθε δύο χρόνια.
Τα σχέδια της FIFA για διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάθε δύο έτη έχουν ήδη ξεκινήσει, με την παγκόσμια ομοσπονδία να ενημερώνει μέσω ανακοίνωσής της, πως στις 30 Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν οι διαβουλεύσεις με ενώσεις και ομοσπονδίες, έτσι ώστε να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν το ποδόσφαιρο, τουλάχιστον όπως το ξέραμε ως τώρα.
Ανάμεσα σε αυτά που πρόκειται να συζητηθούν θα είναι το νέο καλεντάρι που θα εφαρμοστεί, αλλά και τον τρόπο που θα υλοποιηθεί η αλλαγή, με στόχο να επηρεαστούν το λιγότερο δυνατόν τα εθνικά πρωταθλήματα αλλά και οι ποδοσφαιριστές.
Ενδιαφέρον πάντως θα έχει η στάση που θα κρατήσει η UEFA, αφού ο Αλεξάντερ Τσέφεριν έχει εκφράσει δημοσίως τους ενδοιασμούς του.
Η ανακοίνωση της FIFA:
«Η FIFA κάλεσε τις ενώσεις μέλη της σε μια πρώτη διαδικτυακή σύνοδο κορυφής στις 30 Σεπτεμβρίου 2021. Αυτή είναι μία από τις πολλές ευκαιρίες για τη δημιουργία μιας εποικοδομητικής και ανοιχτής συζήτησης, σε παγκόσμιο και περιφερειακό επίπεδο μέσα τους επόμενους μήνες, με στόχο το συμφέρον του ποδοσφαίρου».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Σμαΐλοβιτς: Το όνομά του είναι Ζινεντίν για τον λόγο που φαντάζεσαι
- Λουτσέσκου: «Μίδας» στην Αλ Σαντ - Το συμβόλαιο του Ρουμάνου
- ΑΕΚ: Ποιοι κόπηκαν από την προετοιμασία
- Εθνική Ελλάδος: Με ποιες ομάδες διασταυρώνεται στη β’ φάση των προκριματικών του MundoBasket
- Ελλάδα-Πορτογαλία 56-71: Επικίνδυνα κακή η «γαλανόλευκη» υπέστη νέο σοκ, αυτή τη φορά στην έδρα της
