ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Εκτός από τη σημερινή προπόνηση ο Μέσι
Μετά το «επεισόδιο» με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στο χθεσινό παιχνίδι με τη Λιόν, ο Λιονέλ Μέσι έμεινε εκτός από τη σημερινή προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν, λόγω ενοχλήσεων.
Όσο και αν ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, μετά την αντικατάσταση του Λιονέλ Μέσι στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Λιόν, τα… επεισόδια που αφορούν τη μεταξύ τους σχέση συνεχίζουν να δίνουν αφορμή για σχόλια.
Εν προκειμένω, ο Λιονέλ Μέσι δεν έδωσε το χέρι του στον συμπατριώτη του μετά την αλλαγή, ενώ δε συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, κάνοντας ατομικό σύμφωνα με την «Equipe».
Το πρόβλημά του θα επανεξεταστεί αύριο από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Τρομάζει στην επίθεση - Ισοφάρισε το ρεκόρ πόντων σε ένα ημίχρονο!
- Λίστες UEFA: Έχουν δικαίωμα οι ελληνικές ομάδες για αλλαγές μετά τα playoffs;
- Ολυμπιακός: Πώς ο Μεντιλίμπαρ έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του και πώς αντέδρασαν
- ΟΦΗ Μεταγραφές: Επίσημη η απόκτηση του Νίκου Αθανασίου
- Ατρόμητος: Αυτό είναι το deal με τον Ολυμπιακό για τον Πνευμονίδη
