Βόλος - Λαμία 0-0: Από ένα βαθμό με MVP του τερματοφύλακες

Με τους τερματοφύλακες Κόβατς και Ρατόν να είναι πρωταγωνιστές, το 0-0 ανάμεσα σε Βόλο και Λαμία ήταν μάλλον αναπόφευκτο.
Βόλος και Λαμία πήραν από ένα βαθμό μετά από το 90λεπτο στο Πανθεσσαλικό στάδιο (0-0), με μεγάλο κομμάτι του αγώνα να γίνεται υπό καταρρακτώδη βροχή, η οποία δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών όσο όσο κράτησε όσο και στη συνέχεια καθώς άφησε τα «σημάδια» της στον αγωνιστικό χώρο.
Οι δυο τερματοφύλακες, ο Κόβατς του Βόλου και ο Ρατόν της Λαμίας, είχαν σημαντικές επεμβάσεις, με τις οποίες η αναμέτρηση ήταν ανοικτή μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.
Αυτή είναι η «απάντηση» του Ρατόν στην προσπάθεια του Κοτζιά…
Και αυτή είναι η απόκρουση του Κόβατς στη μια από τις δυο μεγάλες ευκαιρίες της Λαμίας.
Στο 71′ ο Κοτζαμάνης… ντύθηκε Ρατόν και είχε εκείνος μεγάλη «επέμβαση».
Το τελικό 0-0 έφερε τη Λαμία στους 9 βαθμούς και τον Βόλο στους 14 βαθμούς, με τους γηπεδούχους να κλείνουν τον πρώτο γύρο χωρίς εντός έδρας νίκη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Απίθανος Παυλίδης: Πέτυχε χατ-τρικ στο 1-4 της Μπενφίκα επί της Πόρτο! (videos)
- Βιτόρια: «Αξίζαμε να κερδίσουμε»
- Super League: Η βαθμολογία των πλέι οφ - Τι θέλει ο Ολυμπιακός για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα
- Φορτούνης: Σκόραρε στο 90+7' και χάρισε την πρώτη νίκη στην ομάδα του μετά από 3 μήνες
- ΑΕΛ: Πέθανε οπαδός της ομάδας, την ημέρα της ανόδου