ΡΟΝΑΛΝΤ ΚΟΥΜΑΝ: «Δεν έχω την Μπάρτσα του 2012 να παίξω...τίκι-τάκι»

Με μία αναφορά στην Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα και στον όρο «τίκι τάκα» με έναν μικρό… αναγραμματισμό, ο Ολλανδός τεχνικός των «μπλαουγκράνα» έκανε φανερή την δυσαρέσκειά του για την χτεσινή εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στην Γρανάδα

Ακόμη μία απογοητευτική εμφάνιση προστέθηκε στην λίστα της Μπαρτσελόνα, με τους «μπλαουγκράνα» να πάιρνουν την ισοπαλία κόντρα στην Γρανάδα στο παρα ένα. Όπως ήταν αναμενόμενο, προπονητής της ομάδας, Ρόναλντ Κούμαν, δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την επίδοση των παικτών του, κάτι που έκανε φανερό και στις δηλώσεις του, με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Πιο αναλυτικά, ο Ολλανδρός, αναφέρθηκε στην Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα, χρησιμοποιώντας τον γνωστό όρο εναλλαγής πασών «τίκι τάκα», λέγοντάς το όμως «τίκι-τάκι». Ορισμένοι θεώρησαν πως έκανε απλώς λάθος, ωστόσο οι πλειοψηφία το εξέλαβε ως σπόντα για την ομάδα. «Η Μπαρτσελόνα αυτή παίζει το δικό της ποδόσφαιρο, δεν είναι αυτή του 2012. Δείτε τους παίκτες, δεν μπορώ να παίξει… τίκι τάκι, δεν έχω την ταχύτητα που χρειάζεται για να το κάνει. Σίγουρα προσπαθούμε να παίξουμε το δικό μας στυλ παιχνιδιού αλλά καμιά φορά πρέπει να προσαρμόζεσαι στις αλλαγές. Η Μπαρτσελόνα του σήμερα είναι διαφορετική σε σχέση με αυτή πριν 8 χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κούμαν.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News