ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: Η Ατλέτικο τον ήθελε πριν την Γιουνάιτεντ
H Aτλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως προσπάθησε το Colpo grosso στην υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο να επιλέγει την ομάδα των «κόκκινων διαβόλων»
Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτέλεσε το μεγάλο μπαμ του φερινού καλοκαιριού. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν την άτυπη κόντρα με την Σίτι και κατάφεραν να αποκτήσουν τον Πορτογάλο σούπερ-σταρ, ωστόσο αγγλικά δημοσιεύματα βάζουν και την Ατλέτικο Μαδρίτης στο… παιχνίδι.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Sport» η Ατλέτικο προσπάθησε το Colpo grosso, όμως τα βρήκε δύσκολα, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Η μεταγραφή του Ρονάλντο στην Μαδρίτη θα στοίχιζε ακριβά στην Ατλέτικο, με το ποσό της αγοράς του να είναι δυσανάλογο σε σχέση με τα έσοδα του ισπανικού συλλόγου. Έτσι, οι «ροχιμπλάνκος» έκαναν πίσω στην υπόθεση του «CR7» και προχώρησαν στην απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Νταβίντ Κάρμο, έρχεσαι για να μείνεις ή για να… γίνεις;
- Ολυμπιακός: Το δεξί μπακ και το ελληνικό στοιχείο
- Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός καλωσόρισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!
- Αλέσιο Λίσι: Πατάει Θεσσαλονίκη - Η ώρα της άφιξής του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ
- ΑΕΚ: «Έχει κάνει πρόταση στον Γιόβιτς για νέα συμβόλαιο και περιμένει» λένε οι Σέρβοι
