Αρης: Θετικός υπό προϋποθέσεις ο Ουζουνίδης
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι σε πρώτο πλάνο για την αντικατάσταση του Ακη Μάντζιου, δείχνει θετικός, όμως δεν είναι ο μοναδικός με τον οποίον ο Καρυπίδης έχει έρθει σε επαφή.
Γρήγορα τρέχουν οι εξελίξεις στον Αρη μετά την αλλαγή πλεύσης και το ναυάγιο με τον Τζον Φαν’τ Σιπ, καθώς άπαντες στον σύλλογο θέλουν να ολοκληρώσουν την υπόθεση της εύρεσης νέου προπονητή το συντομότερο δυνατό.
Δεδομένο είναι ότι η διοίκηση των «κίτρινων» έχει προσεγγίσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη, με τον Ελληνα τεχνικό να φαίνεται πολύ πιο θετικός από ότι στο παρελθόν. Για να πει το τελικό «ναι», πάντως, θέλει να ικανοποιηθούν κάποιοι όροι, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξει νέα επαφή μέσα στις επόμενες ώρες. Ενα από τα θετικά της περίπτωσής του είναι ότι αν συμφωνήσει μπορεί να αναλάβει άμεσα, έχοντας απόλυτη επίγνωση της κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα.
Αυτός μπορεί και να είναι ο λόγος που τον προκρίνει έναντι ξένων υποψήφιων, με τους οποίους ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει έρθει σε επαφή, αλλά ξέρει ότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
