ΛΑΜΙΑ: Mε τον νεοαποκτηθέντα Γκόλεμιτς απέναντι στην ΑΕΚ
Η Λαμία αγωνίζεται εκτός έδρας απέναντι στην ΑΕΚ για την τρίτη αγωνιστική της Super League Interwetten (22/9, 20:30), με τον Μιχάλη Γρηγορίου να υπολογίζει κανονικά στον Βλάντιμιρ Γκόλεμιτς.
Η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ την Τετάρτη (22/9) στις 20:30 για την τρίτη αγωνιστική της Super League Interwetten με τον Μιχάλη Γρηγορίου να υπολογίζει κανονικά στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Βλάντιμιρ Γκόλεμιτς.
Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός με θητεία στην Κροτόνε κρίθηκε έτοιμος και θα βοηθήσει στην προσπάθεια της ομάδας του να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα.
Η αποστολή της Λαμίας:
Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιεζ, Ταϊρόν, Μαργαρίτης, Ελευθεριάδης, Τρούμπουλο, Μανούσος, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ: Ο Κόντης ζήτησε γεμάτο γήπεδο την Κυριακή
- ΟΦΗ: Το Ηράκλειο γιόρτασε την κούπα κι ο κόσμος... κουζουλάθηκε!
- ΟΦΗ: Μέχρι και η Google γιορτάζει το κύπελλο!
- Υπεράνω Όλων: Το τρόπαιο θα το πάρει αυτός που θα εμφανιστεί πιο έτοιμος στα ματς που «καίνε»
- Τουρκία: Ρινγκ… πεδίο μάχης - Θεατές εισέβαλαν και επιτέθηκαν σε πυγμάχο! (video)
