ΠΑΟΚ: Καταγγελία για «ντου» του Ηλιόπουλου στα αποδυτήρια και φραστική επίθεση στον Λουτσέσκου!

Χαμός μετά το τέλος του αγώνα στην OPAP Arena.
Όπως καταγγέλλει ο ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος της Ένωσης, Μάριος Ηλιόπουλος, εισήλθε στα αποδυτήρια της ομάδας χωρίς άδεια κι άρχισε να φωνάζει στον Ράζβαν Λουτσέσκου!
Όπως σημειώνεται από τους Θεσσαλονικείς, οι άνθρωποι της ομάδας τον απομάκρυναν, επικράτησε ένταση, η οποία έσβησε μετά από ώρα και παρέμβαση των ψυχραιμότερων.
Στον ΠΑΟΚ είναι οργισμένη με τη στάση του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ και αναμένεται να προχωρήσουν σε νέο τοποθέτηση, πιθανόν με ανακοίνωση.
Το θέμα είναι ότι οι καταγγελίες είναι σοβαρότατες και τα αρμόδια όργανα οφείλουν να επιληφθούν, με τον Μάριο Ηλιόπουλο για ακόμα μία φορά να θέλει να γίνει το… πρόσωπο της επικαιρότητας με τον λάθος τρόπο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League 2 Betsson: Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής - Τι αποτέλεσμα θέλουν Κηφισιά και Καλαμάτα για να ανέβουν
- Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-0: Τεσσάρα και φουλ για πρωτάθλημα η ομάδα Νέων των «ερυθρόλευκων»
- Ολυμπιακός: «Αγκαλιά» με το Champions League μετά τη νίκη της Σέλτικ - Τι χρειάζεται ακόμα για τη League Phase
- Παναθηναϊκός παρασκήνιο: Σκανδαλάρα στον Βοτανικό
- Παναθηναϊκός: «Η Λάτσιο κυνηγά ξανά τον Φώτη Ιωαννίδη» αποκαλύπτει η Corriere dello Sport