Αποκαλυπτικός Σαλάχ: «Απέχουμε πάρα πολύ από νέο συμβόλαιο – Μόνο το πρωτάθλημα σκέφτομαι»
Προσηλωμένος στον στόχο της κατάκτησης τίτλων με την Λίβερπουλ δήλωσε ο πιο φορμαρισμένος παίχτης του κόσμου, Μοχάμεντ Σαλάχ.
Εχει διαμηνύσει πολλάκις πως θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Λίβερπουλ, όμως, όπως ανέφερε εκ νέου, οι συζητήσεις δεν πηγαίνουν και πολύ καλά.
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι ο πιο επιδραστικός ποδοσφαιριστής αυτή την στιγμή στον κόσμο, οδηγώντας τους «κόκκινους» στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και του Τσάμπιονς Λιγκ και το μόνο που τον ενδιαφέρει, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι η κατάκτηση τίτλων.
«Απέχουμε πάρα πολύ από το να υπογράψω νέο συμβόλαιο και δεν θέλω να πω περισσότερα στα μέσα ενημέρωσης. Το μόνο πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι ότι θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την Λίβερπουλ και να είμαι κομμάτι σε αυτό», ανέφερε ο Αιγύπτιος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- Χέιζ-Ντέιβις: Ξανά σε άλλη ήπειρο ο σταρ του Παναθηναϊκού
- Παναθηναϊκός: Οριστικά τέταρτος! - Το ευρωπαϊκό εισιτήριο που παίρνει και πότε αρχίζει τις υποχρεώσεις του
