Εκτός έμειναν Κλωναρίδης και Χατζηισαΐας
Ο Ισπανός προπονητής των Περιστεριωτών ανακοίνωσε την αποστολή του Ατρομήτου για το αυριανό ματς με τον Βόλο (23/09).
Ο Άνχελ Λόπεθ του Ατρομήτου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με τον Βόλο (23/09) για την 3η αγωνιστική της Super League.
Σ’ αυτήν δεν βρίσκονται ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο από χτύπημα που δέχθηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό την περασμένη αγωνιστική και ο Δημήτρης Χατζηισαΐσας εξαιτίας ελαφριάς θλάσης.
Το ίδιο ισχύει και για τους πιο μακροχρόνια απόντες Γιώργο Νταβιώτη και Χάρη Χαρίση. Ο πρώτος υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις σ’ ένα μήνα ενώ ο δεύτερος είναι σε διαδικασία επιστροφής μετά την ρήξη πρόσθιου χιαστού που είχε υποστεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Με την Μονακό στο πλέι-ιν και η δεύτερη ευκαιρία - Ο δρόμος προς το Final-4
- Παναθηναϊκός Αktor-Εφές 97-62: «Πράσινος περίπατος» και τώρα η Μονακό
- Ολυμπιακός: Η κίνηση του Μεντιλίμπαρ με τα χαφ!
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμα του Final 4 στο BCL – Πότε παίζει η Ένωση με τη Μάλαγα
- ΑΕΚ: Οι άστοχες δηλώσεις του Super Mario
