Ντόρτμουντ: Στη λίστα ο Ράσφορντ
Η Ντόρτμουντ συμπεριλαμβάνεται στις ομάδες που… γλυκοκοιτάζουν τον Μάρκους Ράσφορντ, σύμφωνα με την “Daily Mail”.
Ο Μάρκους Ράσφορντ δεν βρίσκεται στις αποστολές των τελευταίων αναμετρήσεων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γεγονός που έχει εντείνει τη φημολογία περί αποχώρησης.
Ο ίδιος διέψευσε μέσω Instagram ότι ψάχνει τρόπο διαφυγής από το «Ολντ Τράφορντ» τον Ιανουάριο, ωστόσο, οι σχέσεις του με τον Ρουμπέν Αμορίμ φαίνεται ότι έχουν διαρραγεί.
Κατά συνέπεια, το όνομα του Αγγλου επιθετικού «παίζει» σε ρεπορτάζ άλλων ομάδων, συμπεριλαμβανομένης της Ντόρτμουντ, όπως αναφέρει το “Athletic”.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την “Daily Mail” ο παίκτης έχει ήδη απορρίψει τρεις προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
