Παναθηναϊκός: Στα ραντάρ της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ο Σπόραρ
Ο Αντράζ Σπόραρ εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ της Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Αρχίζει κι υπάρχει κινητικότητα πλέον γύρω απ’ το μέλλον του Αντράζ Σπόραρ, ο οποίος δεν υπολογίζεται στον Παναθηναϊκό από το περασμένο καλοκαίρι κι η πλευρά του ψάχνεται εδώ και μήνες για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «transferfeed.com», οι μόνιμοι πρωταθλητές Κροατίας (που φέτος είναι στο -7 απ’ την κορυφή) βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού, μετά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μπρούνο Πέτκοβιτς στους προσαγωγούς κι ο Σπόραρ είναι στις πρώτες επιλογές που εξετάζουν.
Η κροατική ομάδα είχε συνδεθεί μεταγραφικά με τον Σπόραρ και το περασμένο καλοκαίρι, όμως οι άνθρωποί της είχαν διαψεύσει το όλο θέμα τον Αύγουστο.
Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του 30χρονου στράικερ με το Τριφύλλι λήγει το καλοκαίρι του 2026, ενώ η τελευταία του συμμετοχή (μόλις για 1 λεπτό) με τη φανέλα των «πρασίνων» καταγράφηκε στις 24 Νοεμβρίου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Φέτος δεν έχει μπλουζάκια
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Πέθανε ο σπουδαίος αθλητικογράφος Σταύρος Τσώχος
- Καιρός: Αφρικανική σκόνη και νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Βαλένθια και το Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν
