Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Ουναχί για Ολυμπιακό
Ο Αζεντίν Ουναχί επέστρεψε στις προπονήσεις του «τριφυλλιού» και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ρουί Βιτόρια ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (15/1) για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη Δευτέρα (13/1) την προετοιμασία για το παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (15/1), με τον Ρουί Βιτόρια να βλέπει να τον Ουναχί να παίρνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα.
Από εκεί και πέρα, όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον Πανσερραϊκό έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo κι ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο.
Ο Γεντβάι ακολούθησε θεραπεία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
TAGS
# Αζεντίν Ουναχί
# Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών
# Ολυμπιακός
# Παναθηναϊκός
# Ποδόσφαιρο
# Ποδόσφαιρο
