Μεταγραφές: «Ελληνική ομάδα προσφέρει 5,3 εκατομμύρια για τον Πελεγκρίνο της Βελέζ»
Φημολογία από την Αργεντινή για… ελληνική πρόταση μεγαλύτερη των 5 εκατομμυρίων για τον Ματέο Πελεγκρίνο.
Ενα νέο και ενδιαφέρον όνομα, αλλά και μία πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση, έβαλε στο τραπέζι τον ελληνικών ομάδων ένα δημοσίευμα από την Αργεντινή.
Σε αυτό, αναφέρεται ότι ομάδα της χώρας μας πραγματοποίησε προσφορά 5,3 εκατομμυρίων ευρώ στη Βελέζ για τον Ματέο Πελεγκρίνο. Τον 23χρονο αριστεροπόδαρο Αργεντίνο επιθετικό (γεν. στην Ισπανία), ύψους 1.92μ., που ξεχώρισε στο παρελθόν με τη φανέλα της Ατλέτικο Πλατένσε.
🚨#Velez rechazó una oferta de U$S5.5M por Mateo Pellegrino.
👉🏾La misma era del futbol 🇬🇷
📌El club pretende quedarse con un % de una futura venta como reportó @sabadovelezok pic.twitter.com/tRG6VO8loA
— Germán García Grova (@GerGarciaGrova) January 17, 2025
Θεωρείται ένα αρκετά ελπιδοφόρο πρότζεκτ και οι άνθρωποι του συλλόγου στον οποίον ανήκει, τον κοστολογούν στα 9,7 εκατομμύρια ευρώ. Οπως αναφέρεται αλλού, ενδιαφέρον έχει δείξει και η Ιντερ Μαϊάμι.
Το δημοσίευμα δε διευκρινίζει ποια ελληνική ομάδα έκανε την πρόταση, όμως αναφέρει ότι έχει ήδη απορριφθεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
