ΟΦΗ Μεταγραφές: Επίσημα στην Κρητική ομάδα ο Θανάσης Ανδρούτσος
Παίκτης του ΟΦΗ κι επίσημα ο 27χρονος χαφ.
Ο Θανάσης Ανδρούτσος πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά, υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2026 και είναι η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ τον Γενάρη.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Θανάση Ανδρούτσου, από τον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα μέσο να υπογράφει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026.
Ο 27χρονος διεθνής, γεννημένος στην Αθήνα στις 6 Μαΐου 1997, έχει κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας (2017, 2021, 2022), ενώ συνολικά, με τη φανέλα της πρώην ομάδας του, μέτρησε 122 συμμετοχές σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Έχει αγωνιστεί επίσης στον Ατρόμητο (31 συμμετοχές), ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2024 φόρεσε την φανέλα της γερμανικής Osnabruck (13 συμμετοχές).
Ο Θανάσης Ανδρούτσος χρίστηκε διεθνής με όλες τις μικρές ηλικιακά ομάδες της χώρας μας, ενώ έχει καταγράψει 10 συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών.
Θανάση, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Το παζλ για τους τερματοφύλακες!
- Λιονέλ Μέσι: Ο GOAT του Μουντιάλ - Τα μυθικά στατιστικά του
- Conference League: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στην κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου
- ΠΑΟΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το ντέρμπι Αγγλία - Κροατία και τα υπόλοιπα ματς του Μουντιάλ 2026
