Ολυμπιακός: «Προχωρούν οι διαπραγματεύσεις με Λεχ Πόζναν για τον Αποστολόπουλο»
Ολο και πιο κοντά στην Πολωνία για λογαριασμό της Λεχ Πόζναν είναι ο Απόστολος Αποστολόπουλος, σύμφωνα με τοπικό δημοσίευμα.
Οπως αναφέρει δημοσίευμα της meczyki.pl, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τη Λεχ Πόζναν για την παραχώρηση του Απόστολου Αποστολόπουλου.
Οι δύο πλευρές είναι αρκετά κοντά σε συμφωνία για τον 22χρονο αριστερό μπακ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.
Υπενθυμίζουμε ότι πολωνικά Μέσα έχουν αναφέρει πως το deal μπορεί να ολοκληρωθεί με ένα ποσό λίγο πάνω από τις 700.000 ευρώ.
Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν να ολοκληρώσουν άμεσα το θέμα μεταγραφής του Αποστολόπουλου, προκειμένου να «τρέξουν» την υπόθεση απόκτησης του Μπρούνο Ονιεμαέτσι της Μποαβίστα.
Την τρέχουσα σεζόν, ο Αποστολόπουλος μετράει 8 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Οι Κλέιτον, Αντρέ Λουίς και η Τρίπολη!
- Super League: Βαρύ το κατηγορητήριο για τον Ηλιόπουλο και την ΑΕΚ
- ΑΕΚ: Πειθαρχική δίωξη στον Ηλιόπουλο και την ΠΑΕ!
- ΠΑΟΚ: Γυρίζει στην Ελλάδα ο τρίτος τραυματίας του πολύνεκρου τροχαίου στη Ρουμανία
- Παναθηναϊκός AKTOR: Από το νοσοκομείο στο παρκέ και το buzzer beater ο Γκραντ
