ΛΑΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΚΟΥΜΑΝ: «Μάθαμε τελευταία στιγμή αυτό που έκανε»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, πήρε θέση για την απόφαση του Κούμαν να μην απαντήσει σε καμία ερώτηση στην συνέντευξη Τύπου, με τις φήμες για την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας να φουντώνουν

Η θεση του Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα τρίζει, με τον ίδιο να μην… ιδρώνει. Μετά τον περίφημο, και καθόλου τυχαίο σύμφωνα με πολλούς, αναγραμματισμό του τίκα-τάκα σε… τίκι-τάκι, ο Ολλανδός τεχνικός, αποφάσισε να μην απαντήσει σε καμία ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου. 

Η αλήθεια είναι ότι αυτή του η κίνηση τους άφησε όλους έκπληκτους, με τον πρόεδρος της Μπάρτσα, Τζουάν Λαπόρτα, αν δηλώνει πως δεν ήταν ενήμερος για αυτή του την κίνηση, για την οποία πληροφορήθηκε  μόλις λίγα λεπτά πριν την συνέντευξη.

«Διαπιστώσαμε την τελευταία στιγμή ότι ήθελε να κάνει αυτή τη δήλωση. Εχει την υποχρέωση να παρευρεθεί στη συνέντευξη Τύπου και είναι ελεύθερος να απαντήσει ή να εκφραστεί όπως πιστεύει. Σεβόμαστε την απόφαση του προπονητή, αλλά το μάθαμε τελευταία στιγμή και δεν ήταν απαραίτητο να γίνει.

Είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή και πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει ηρεμία και να ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Κάντιθ. Αυτό έχει σημασία. Οι δύσκολες καταστάσεις ξεπερνιούνται με αποτελέσματα. Θα συνεχίσουμε και θα παλέψουμε για νίκες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News