ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Νέα ανατροπή για Μουργκ - Πηγαίνει στην Σαουδική Αραβία
Μετά από επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Δώνη, ο Τόμας Μουργκ θα ταξιδέψει στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Καλίτζ!
Πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό, ο Τόμας Μουργκ ήρθε σε συμφωνία με την Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη με τη μορφή δανεισμού από τους Πρωταθλητές Ελλάδας.
Στη συνέχεια ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής για οικογενειακούς λόγους ακύρωσε την αρχική συμφωνία και προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου του Βορρά».
Και πάλι όμως προέκυψαν αλλαγή δεδομένων! Ο Αυστριακός μετά από επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Δώνη πείσθηκε να… μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία.
Έτσι ο Μουργκ αποδέχθηκε να γίνει ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ στην Αλ Καλίτζ και μάλιστα ήδη ταξιδεύει για να βρεθεί στη Σαουδική Αραβία και να ολοκληρώσει την διαδικασία για την μεταγραφή του.
Φυσικά και η εξέλιξη αυτή είναι κάτι που αρέσει αρκετά στον ΠΑΟΚ καθώς μετά την ενίσχυση των τελευταίων ημερών θέλει να αποφορτίσει το ρόστερ του από παίκτες που ο Λουτσέσκου κρίνει ότι δεν χρειάζεται άλλο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις «μαύρες εποχές»
- Ολυμπιακός: Μια ζόρικη εκδρομή στην Βαρκελώνη!
- Χρήστος Κόντης: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να ανεβάσουμε πιο ψηλά τον ΟΦΗ»
- Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς κόντρα στον Βόλο - Απουσία της τελευταίας στιγμής
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στη Νίκαια
