AΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Φαβορί ο Τζινλούκα Φέστα
Ο Γιάννης Πετράκης αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Απόλλων Σμύρνης, με τον Ιταλό Τζιανλούκα Φέστα να είναι το φαβορί να τον αντικαταστήσει, ενώ δεν αποκλείεται η υπάρξει συμφωνία μέχρι το βράδυ.
Ο Απόλλων Σμύρνης φαίνεται πως δεν θα μείνει και πολύ σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση του Γιάννη Πετράκη, καθώς φαίνεται πως έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του.
Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει βρει ήδη τον επόμενο, με τον Τζιανλούκα Φέστα να είναι έτοιμος να αναλάβει την ομάδα. Ο 52χρονος τεχνικός έχει ξαναδουλέψει στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην ΑΕΛ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει επίσημη συμφωνία μέχρι το βράδυ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Τομ Λουσέ έφτασε στη Θεσσαλονίκη
- Σύγκρουση ελικοπτέρων: Ένας Έλληνας κι ένας Δανός οι δύο νεκροί
- Γιαμπουσέλε: «Δική μου η απόφαση της αποχώρησης από τους Νικς, με 2-3 κακά ματς θέλουν να σε ανταλλάξουν»
- Νίκολιτς: «Aν έπρεπε να πω κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι βάλαμε μόνο τρία γκολ»
- Ταυτότητες: Η μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται προσοχή
