Ουναχί: «Ανεπίτρεπτα τα γκολ που τρώμε – Η ομιλία στο ημίχρονο μας βοήθησε για την ανατροπή»

Ενας εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού στην ανατροπή επί του ΟΦΗ, Αζεντίν Ουναΐ δήλωσε πως η ομάδα του έδειξε μεγάλη διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Παναθηναϊκός, με μεγάλη ανατροπή από 0-2 σε 3-2 επί του ΟΦΗ, πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και μείωσε στον 1 βαθμό την διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος αγωνίζεται αύριο (2/2 16:30) στην έδρα του Λεβαδειακού.
Εκ των πρωταγωνιστών της συνάντησης ήταν και ο Αζεντίν Ουναΐ, ο οποίος είχε την ασίστ για το πρώτο γκολ της ομάδας του και εν γένει πολύ σωστές μεταβιβάσεις στο επιθετικό τρίτο.
Μετά την λήξη της αναμέτρησης δήλωσε πως όσα ειπώθηκαν στο ημίχρονο με τον Ρουί Βιτόρια, βοήθησαν τους «πράσινους» να πάρουν την νίκη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαροκινού άσου:
«Στο πρώτο ημίχρονο κοιτάξαμε να κάνουμε τα πράγματα σωστά. Δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε τα δύο γκολ που δεχθήκαμε. Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας μιλήσαμε με τον προπονητή, είπαμε ότι πρέπει να βγάλουμε όλη μας την ενέργεια, να δείξουμε όλες μας τις δυνατότητες για να έχουμε θετικό αποτέλεσμα.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, όμως βγάλαμε καλή αντίδραση κι αυτό μου έδωσε μεγάλη χαρά. Θα υπάρξουν και ματς που θα πρέπει να κάνουμε ανατροπή. Στο δεύτερο ημίχρονο από το πρώτο κιόλας λεπτό μπήκαμε καλά κι αυτό μου έδωσε χαρά και για το τελικό αποτέλεσμα. Μπήκαμε με όρεξη και πήραμε το αποτέλεσμα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βαγγέλης Μαρινάκης: Τα συγχαρητήρια στους παίκτες της Νότιγχαμ για τη σπουδαία νίκη και η αποθέωση από τον αγγλικά Μέσα
- Νότιγχαμ-Μάντσεστερ Σίτι 1-0: Ενα και να καίει!
- Μεντιλίμπαρ: «Κάποια στιγμή θα χάναμε, τώρα κόντρα στον ΟΦΗ θέλουμε μόνο τη νίκη»
- Γκουαρδιόλα: «Δεν είναι εύκολο να παίζεις εναντίον της Νότιγχαμ, γι' αυτό βρίσκεται τόσο ψηλά στην βαθμολογία»
- Ευρωμπάσκετ Γυναικών: Ελβετία, Τουρκία και Γαλλία οι αντίπαλοι της Ελλάδας στον Α' Ομιλο