Εθνική Περού για Κάλενς: «Θα είμαστε στο πλάι σου - Μείνε δυνατός»

Με μια ανάρτηση στα social media η εθνική Περού, στάθηκε στο πλευρό του, άτυχου, κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ, Αλεξάντερ Κάλενς.
Στο πλευρό του Αλεξάντερ Κάλενς η εθνική ομάδα του Περού.
Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν, αφού υπέστη μια ιογενή λοίμωξη στις αρχές Ιανουαρίου και μετά από έλεγχο ρουτίνας από τον οποίο διαπιστώθηκε μια αλλαγή στην καρδιακή λειτουργία.
Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής συγκλόνισε μέσω Instagram, ζητώντας συγγνώμη από την ομάδα και τον κόσμο που δεν θα καταφέρει να βοηθήσει στο υπόλοιπο της σεζόν.
Μάλιστα και η εθνική του ομάδα, έδειξε να στέκεται στο πλευρό του, κάτι το οποίο απέδειξε με μια ανάρτηση στα social media στην οποία γράφει: «Θα είμαστε πάντα μαζί σου, Αλεξάντερ. Να είσαι δυνατός».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αυτά ισχύουν για Μουζακίτη, Κωστούλα για τις σειρήνες από το εξωτερικό
- Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ μέχρι τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ
- ΠΑΟΚ Παρασκήνιο: Τι σημαίνει η νέα αλλαγή μάνατζερ του Μαντί Καμαρά
- Γκάφα της UEFA: Προανήγγειλε το Ομόνοια-Πάφος με φωτογραφία από τα κατεχόμενα!
- Mεϊτέ: Τι είπα στον Λουτσέσκου όταν με κάλεσε ο Παναθηναϊκός