Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η καθολική ανωτερότητα των Πειραιωτών - Οι «πράσινοι» δεν έκαναν ούτε μία τελική στον στόχο σε ολόκληρο το παιχνίδι!
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης… δε χρησίμευσε ιδιαίτερα στον Ολυμπιακό, αφού ο Παναθηναϊκός δεν έκανε ούτε μία τελική στην εστία.
Ο Ολυμπιακός πήρε μία πραγματικά σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, με τον Χρήστο Μουζακίτη να… πυροβολά στις καθυστερήσεις και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.
Ακόμα κι αν η έκβαση του αγώνα δείχνει δύσκολη νίκη, πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εμφανώς ανώτεροι από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δέχτηκε για άλλο ένα παιχνίδι τεράστια πίεση και δε δημιούργησε καθόλου σε σετ παιχνίδι.
Ενδεικτικό αυτού είναι το ότι η ομάδα του Βιτόρια δεν έκανε ούτε μία τελική στην εστία σε ολόκληρο το παιχνίδι. Δηλαδή δε δοκίμασε ποτέ τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Οι τελικές ήταν 16-6 και στον στόχο 7-0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Τα πράγματα δεν είναι όπως ίσως φαντάζεστε, νομίζετε ή θεωρείτε ότι είναι
- Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ζοφρέ Μονκαντά που είχε βρει τον Εμπαπέ όταν ήταν 12 και συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
- ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ που έσπασε ο Τάισον κόντρα στην Άντερλεχτ
- Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε απόλυτα με τον Ρόδρι και φουλάρει για τη βόμβα της χρονιάς
- UEFA Ranking: Απομακρύνθηκε η 10η θέση για την Ελλάδα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ
