Τσούμπερ: Έκανε «σεφτέ» στα γκολ στη Ζυρίχη
Ο Στίβεν Τσούμπερ άνοιξε λογαριασμό στη Ζυρίχη, «σφραγίζοντας» τη νίκη με 2-0 για τη νέα του ομάδα στο ελβετικό πρωτάθλημα.
Δύο μήνες μετά το τέλος του από την ΑΕΚ και την ανακοίνωσή του από τη Ζυρίχη, ο Στίβεν Τσούμπερ έβαλε για πρώτη φορά το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος Ελβετίας.
Η Ζυρίχη επικράτησε 2-0 της Βίντερτουρ, με τον άλλοτε άσο της «Ένωσης» να υπογράφει τη νίκη σημειώνοντας το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Ο ίδιος ξεκίνησε ως βασικός στο παιχνίδι και στο 80′ «σφράγισε» το τελικό αποτέλεσμα με πλασέ, ανοίγοντας λογαριασμό με τους Ελβετούς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Θύρα 7: Ο οπαδός του Ολυμπιακού που από σωτήρας, έγινε θύμα στα ίδια σκαλοπάτια
- Παναθηναϊκός: Μήνυμα μνήμης και σεβασμού για τη Θύρα 7 – «Ποτέ ξανά»
- Παναθηναϊκός: Ποιοι είναι οι «άλλοι λόγοι» που ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις
- Παναθηναϊκός: Να νικήσει τον Ολυμπιακό και ο Μπενίτεθ να κερδίσει τους παίκτες αποτρέποντας «έκρηξη» στο Κορωπί
- Μεντιλίμπαρ – Μπενίτεθ: Έντεκα χρόνια μετά, ξανά αντίπαλοι
