ΚΑΕ Ολυμπιακός για την τραγωδία της Θύρας 7: «Τα χρόνια περνούν, όμως, οι μνήμες δεν σβήνουν…»
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το δικό της μήνυμα για τη συμπλήρωση 44 χρόνων από την τραγωδία της Θύρας 7 και έγραψε ότι: «Τα χρόνια περνούν, όμως, οι μνήμες δεν σβήνουν…»
Το Σάββατο (8/2) συμπληρώθηκαν 44 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να στέλνει το δικό της μήνυμα για το μνημόσυνο των 21 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους.
«Τα χρόνια περνούν, όμως, οι μνήμες δεν σβήνουν… Σήμερα (08/02/25) συμπληρώθηκαν 44 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7, που κόστισε τη ζωή σε 21 φιλάθλους μας.
Στο ετήσιο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε -σε έντονα συγκινησιακό κλίμα- το μεσημέρι του Σαββάτου (08/02), το «παρών» έδωσε ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος, αλλά και σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ. «Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε…», έγραψε στα social media η ερυθρόλευκη ΚΑΕ.
TAGS
# Γιώργος Αγγελόπουλος
# Μπάσκετ
# Μπάσκετ
# Ολυμπιακός
# Παναγιώτης Αγγελόπουλος
# Ποδόσφαιρο
# Ποδόσφαιρο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: Τι είπε για την επιστροφή του Μιλουτίνοφ και... τον Σακίλ Ο' Νιλ
- Λε Μαν-Αρης 74-87: Γύρισε από το -13 κι έκανε πάρτι στην πρεμιέρα!
- Μάντσεστερ Σίτι - ΑΕΚ: Sold Out τα εισιτήρια της «Ένωσης» για το ματς στην Αγγλία!
- Πανιώνιος: Στο πλευρό του Κώστα Λίμα - Η σπουδαία κίνηση για τον γιο του Νόνι Λίμα
- Υπεράνω Όλων: Ποτέ δεν ζητήσαμε εύνοια. Απλά ισονομία και κυρίως διαφάνεια
