Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε το sold-out με Πανσερραϊκό
Τον κόσμο στο πλευρό του θα έχει ο Ολυμπιακός στην επικείμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.
Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης τους οπαδούς του, πως εξαντλήθηκαν τα διαθέσιμα εισιτήρια για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.
Ετσι, οι πρωτοπόροι θα έχουν την στήριξη 2.000 και πλέον οπαδών τους σε ακόμα ένα παιχνίδι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Εξαντλήθηκαν όλα τα 2.000 εισιτήρια που διατέθηκαν για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, το οποίο θα γίνει την Κυριακή (16/2, 17:00) στις Σέρρες, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Ο λαός της ομάδας μας θα δώσει δυναμικό παρών στην προσπάθεια για την κατάκτηση μιας ακόμη νίκης, στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Καθώς έρχονται σπουδαία και κομβικού χαρακτήρα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη, θα πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα μας και να αποφευχθεί το ενδεχόμενο κλεισίματος της έδρας μας από τη ΔΕΑΒ.
Προσέχουμε κάθε συμπεριφορά που θα βάλει σε κίνδυνο την ομάδα μας σε αυτή την κρίσιμη καμπή της σεζόν!».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ζαν Μοντέρο: «Ο Μπαρτζώκας και το μπάσκετ του Ολυμπιακού έπαιξαν ρόλο στην απόφασή μου»
- ΑΕΚ Μεταγραφές: Επίσημη η επιστροφή του Ζοάο Μάριο
- Νέστος Χρυσούπολης-ΑΕΚ 0-2: Πρώτο τρίποντο στη League Phase του Κυπέλλου χωρίς να ζοριστεί
- ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 0-0: Βροχή ναι, γκολ όχι
- ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με την περίπτωση του Έντι Σαλσίδο
