Τετέ: «Κάναμε αυτό που έπρεπε»
Ο Τετέ μαζί με τον Μλαντένοβιτς έδιωξαν τα… φαντάσματα από το Ολυμπιακό Στάδιο.
Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σκούρα απέναντι στην σκληροτράχηλη Βίκινγκουρ και προκρίθηκε στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ περιμένοντας μία εκ των Φιορεντίνα και Ραπίντ Βιέννης για την πρόκριση στα προημιτελικά (σήμερα στις 15:00 θα μάθει την αντίπαλό του).
Με δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ που κρίθηκε στις καθυστερήσεις, ο «χρυσός» σκόρερ του τριφυλλιού, Τετέ, δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νίκη-πρόκριση: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Για άλλη μια φορά κάναμε αυτό που έπρεπε. Δείξαμε ότι αξίζαμε να περάσουμε. Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι και νομίζω πως ο Παναθηναϊκός έχει τον σεβασμό όλων. Αποδείξαμε ποιος ήταν αυτός που άξιζε να κερδίσει».
Για το ποιον προτιμά, Φιορεντίνα ή Ραπίντ Βιέννης ως αντίπαλο: «Για μένα αυτό που έχει σημασία είναι τα μεγάλα ματς ανεξαρτήτως αντιπάλου. Είμαστε έτοιμοι όποιος αντίπαλος κι αν έρθει. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε βελτιωθεί. Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να δείξουμε το καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
