ΑΕΚ: «Κατάπιε» τη γλώσσα του ο Super Mario - Ποια είναι, τελικά, η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, κ.Ηλιόπουλε;
Περίλυπος έζησε από κοντά τη συντριβή της ΑΕΚ από τον «διαστημικό» Ολυμπιακό.
«Η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα» έλεγε δημοσίως ο, καθόλου συγκρατημένος στις δηλώσεις του, όπως πάντα άλλωστε, Μάριος Ηλιόπουλος, μετά το ματς της Τρίπολης.
Λίγα 24ωρα μετά, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ πήρε θέση στο γήπεδο Καραϊσκάκη για να απολαύσει την καλύτερη ομάδα μόνο που αυτή είναι ο Ολυμπιακός. Κάτι που μόνο ο κ.Ηλιόπουλος δεν βλέπει.
Η καλύτερη, κατά τον Μάριο Ηλιόπουλο, ομάδα της Ελλάδας έγινε μία χαψιά από την πραγματικά καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Ένα χορταστικό, δια περιπάτου, 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, που σαν σε προπόνηση έγινε 6-0 στο δεύτερο.
Το αφεντικό της ΑΕΚ προφανώς κατάπιε τη γλώσσα του και θυμήθηκε αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός: «Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι εννοούσε για τις δύο υπογραφές; Ποιον παίκτη ήταν έτοιμος να πάρει
- Μπαρτζώκας: «Ήταν μια στιγμή που δεν με τιμά»
- Ισίδωρος Κούβελος: «Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά»
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Χόρχε Σάντσες
