Μπρούνο: «Ο προπονητής μας είπε να το τελειώσουμε από σήμερα - Ο Ορτέγκα μου έδωσε συμβουλές για τον Ελίασον»
Οσα είπε ο Μπρούνο Ονιεμαέτσι μετά τον θρίαμβο επί της ΑΕΚ…
Εβγαλε το πρώτο του 90λεπτο και ήταν εξαιρετικός ο Μπρούνο Ονιεμαέτσι στην τεράστια νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ.
Ο Νιγηριανός μίλησε για το ματς, ανέφερε την επιθυμία του Μεντιλίμπαρ, ενώ αποκάλυψε τη βοήθεια που του έδωσε ο «Πάντσο», Φρανσίσκο Ορτέγκα.
Αναλυτικά:
«Ο προπονητής μας είπε ότι έπρεπε να μπούμε συγκεντρωμένοι, να ξεχάσουμε ότι υπήρχε δεύτερο ματς και να τελειώσουμε τη δουλειά από σήμερα, αυτό ήταν το κίνητρο που μας έκανε να ξεκινήσουμε τόσο καλά», ανέφερε ο Νιγηριανός αριστερός μπακ.
Όσο για τη δική του απόδοση και το πόσο καλά περιόρισε τον Νίκλας Ελίασον υπογράμμισε: «Ανυπομονούσα γι’ αυτή την ευκαιρία, ευχαριστώ τον κόσμο που μου έδωσε ώθηση, ένιωθα καλά και είμαι πολύ ευτυχισμένος που είχα αυτή την εμπειρία. Για την αντιμετώπιση του Ελίασον μίλησα με τον Ορτέγκα πριν το ματς, μου είπε ότι είναι πολύ καλός και μου έδωσε συμβουλές, ακολούθησα αυτά που μου είπε και τον ευχαριστώ».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η ομάδα «του Ναν» και του... κόσμου της
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- ΠΑΟΚ: Με νίκη στο Βόλο πάει στο +14 σε σχέση με πέρυσι
- Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Ο πρώτος Μαροκινός που αρνείται τον τίτλο
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξανάνιωσε νικώντας το Νο 6 στο Μαϊάμι
