ΑΕΚ: Εξαλλος ο κόσμος με τον Αλμέιδα και τον τρόπο που κατέβασε την ΑΕΚ στο ντέρμπι

«Αυτό δεν ήταν ΑΕΚ», είναι το σύνθημα που κυριαρχεί μετά την ήττα-μαχαιριά από τον Ολυμπιακό και στο στόχαστρο είναι και ο Ματίας Αλμέιδα.

Καζάνι που βράζει είναι η ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ο Τσικίνιο «ξέρανε» στο 90′ τους «κιτρινόμαυρους», διαμόρφωσε το 0-1 και αυτό ήταν η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο κόσμος είναι σε έξαλλη κατάσταση. Τα «έχωσε» στους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα, ενώ υβριστικά συνθήματα ακούστηκαν και εναντίον του Μάριου Ηλιόπουλου που είναι στο στόχαστρο των φιλάθλων.

Οχι ότι ο Ματίας Αλμέιδα μένει απ’ έξω. Ο Αργεντινός τα άκουσε από τον κόσμο για τον τρόπο που παρέταξε την ΑΕΚ. Μία ομάδα φοβική, σχεδόν έβαλε… πούλμαν, τρέμοντας τον Ολυμπιακό. Πρωτίστως ο στόχος να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και ύστερα ό,τι προκύψει. 

Το 6-0 στο κύπελλο άφησε σημάδια στον Αργεντινό προπονητή. Στο θολωμένο μου μυαλό που λέει και το τραγούδι. Φαίνεται πως τα έχει χαμένα και το γεγονός ότι κατέβασε την ομάδα του για να μη χάσει, πείραξε πολλούς.

Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ επιθετικά δεν έκανε απολύτως τίποτα. Με αντιποδόσφαιρο αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό, αλλά η μπάλα τιμωρεί και πλέον ο Αλμέιδα χάνει και τους πιστούς υποστηρικτές του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News