ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Χάνει τα ματς με Λεβάντε και Ατλέτικο Μαδρίτης o Κούμαν
Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο τεχνικός των Καταλανών για την αποβολή του στο ματς με την Κάντιθ.
Η αποβολή του Ρόναλντ Κούμαν στις καθυστερήσεις του αγώνα με την ΄ζμετά τα έντονα παράπονά του στον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης είχε και περαιτέρω συνέπειες για τον Ολλανδό προπονητή, αφού δέχθηκε ποινή ακόμη δύο αγωνιστικών.
Αυτό σημαίνει πως ο ήδη εβρισκόμενος υπό πίεση τεχνικός των Καταλανών θα απουσιάσει τόσο από το ερχόμενο εντός έδρας ματς με την Λεβάντε (26/09) όσο και από το ντέρμπι του μεθεπόμενου ΣΚ με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο».
Δεν είναι μυστικό πως οι Καταλανοί έχουν αρχίσει ήδη να ξεψαχνίζουν την αγορά για προπονητή, αφού η ομάδα δεν διανύει το καλύτερό της διάστημα και ο Κούμαν αποτελεί επιλογή της προηγούμενης διοίκησης του Γιόσεπ Μπαρτομέου.
Μάλιστα, το γεγονός πως πρόσφατα σε δηλώσεις του είπε πως η Μπαρτσελόνα δεν θα είναι φέτος αρκετά ανταγωνιστική για να διεκδικήσει τίτλους τον έφερε σε ακόμη μεγαλύτερη διάσταση τόσο με την διοίκηση Λαπόρτα όσο και τους παίκτες του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Με κόσμο στη Λιβαδειά - Πώς θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων
- Αϊτόρ: «Ιστορική βραδιά για τον ΟΦΗ, χαρούμενος που βοήθησα»
- Γιαννακόπουλος: «Το ελληνικό μπάσκετ να μην περιμένει μόνο τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού»
- Η ξεχωριστή αφιέρωση του Γκονζάλες: «Μαμά για σένα και για το Μεξικό!»
- ΟΦΗ: Τα χρήματα που θα πάρει μετά την ιστορική νίκη επί της Χόφενχαϊμ
