ΠΑΟΚ: Η σπάνια συνθήκη του Κωνσταντέλια
Μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές που ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει απουσιάσει από την αποστολή του ΠΑΟΚ.
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην Κυριακάτικη (9/3 19:00) αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Καλλιθέα, σε μία σπάνια συνθήκη, καθώς είναι… μετρημένες οι φορές που έχει χάσει αγώνα του «Δικεφάλου».
Ο 22χρονος είναι βασικός και αναντικατάστατος, ευρισκόμενος στους πρόποδες των 100 συμμετοχών με την ασπρόμαυρη φανέλα.
Χαρακτηριστικά, στα 55 παιχνίδια της περασμένης σεζόν είχε 52 συμμετοχές, ενώ φέτος από τα 45 παιχνίδια έχει αγωνιστεί στα 41!
Φέτος, έχει χάσει μόνο τα παιχνίδια με Λαμία (εκτός), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκτός), Αιγάλεω (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός) και αύριο με την Καλλιθέα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι εννοούσε για τις δύο υπογραφές; Ποιον παίκτη ήταν έτοιμος να πάρει
- Μπαρτζώκας: «Ήταν μια στιγμή που δεν με τιμά»
- Ισίδωρος Κούβελος: «Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά»
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Χόρχε Σάντσες
