Ολυμπιακός: Νοκ άουτ με ΟΦΗ ο Κωστούλας - Αγωνία ενόψει Μπόντο Γκλιμτ

Πλήγμα για τους «ερυθρόλευκους» με φόντο την αυλαία της κανονικής διάρκεια του πρωταθλήματος και της ρεβάνς με τους Νορβηγούς.
Ο Μπάμπης Κωστούλας είναι η νέα μεγάλη απώλεια που μετρά ο Ολυμπιακός για το ιστορικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη, καθώς υπέστη μυϊκό τραυματισμό στην αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης στη Νορβηγία.
Ο νεαρός επιθετικός δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς της 26ης αγωνιστικής της Super League με τους Κρητικούς, και θα απαιτηθεί «αγώνας δρόμου» για να προλάβει τη ρεβάνς με τη Μπόντο Γκλιμτ στο Φάληρο την ερχόμενη Πέμπτη για τους «16» του Europa League.
Πλην του Κωστούλα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ελ Κααμπί, Όρτα, Ντάνι Γκαρθία, ενώ είναι εκτός και ο Ζέλσον Μαρτίνς, που έχει συμπληρώσει κάρτες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- GBL: Αυλαία με τις μάχες για την 3η θέση
- Premier League: Αρσεναλ και Σίτι έχουν δύσκολες αποστολές σε Μάντσεστερ και Νότιγχαμ
- Ρούμπεν Αμορίμ: Στηρίζει τις διαδηλώσεις των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Ολυμπιακός: Τρέλα για την επετειακή συλλεκτική φανέλα - Απίστευτη ουρά στο red store!
- Καραπαπάς: «Απλά… αδιανόητο! Ένα μας βράδυ όλη σας η ζωή»