ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής οι Ζίβκοβιτς, Σαμάτα και Κοτάρσκι
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον ΠΑΟΚ καθώς ο Σαμάτα δέχθηκε χτύπημα στο γόνατο και θα χάσει το παιχνίδι με την Athens Kallithea, ενώ εκτός έμειναν ο Κοτάρσκι λόγω ίωσης και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς λόγω του τραυματισμού του.
Με ένα απρόοπτο ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ματς με την Athens Kallithea στη Λεωφόρο. Ο Σαμάτα δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο και τέθηκε νοκ-άουτ, ενώ εκτός έμεινε και ο Κοτάρσκι λόγω ίωσης.
Οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Λόβρεν, Όττο ακολούθησαν θεραπεία, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τιμωρημένους Οζντόεφ και Κωνσταντέλια.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Παβλένκα, Τσιφτσής, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Βιετέσκα, Μιχαηλίδης, Θυμιάνης, Γκόμεζ, Μπάμπα, Σβαμπ, Μεϊτέ, Καμαρά, Πένια, Πέλκας, Τάισον, Σορετίρε, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τσάλοφ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη της ΑΕΚ
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Αναβάλλεται το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Τετέι
- Αντίνο: «Όταν μου τηλεφώνησε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν είχα πλέον την παραμικρή αμφιβολία»
- Παρασκήνιο: Οι «καμικάζι» του Λιόλιου «έσφαξαν» τον Άρη
- Άρης κατά Λιόλιου για το «χειρουργείο»: «Ο ασθενής επέζησε, αλλά δεν θα μείνουμε αδρανείς»
