ΠΟΤΣΕΤΙΝΟ: «Προφυλάσσω τον Μέσι για το ματς με την Σίτι»
Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν απαντά στο γιατί άφησε εκτός αποστολής με την Μονπελιέ τον Λεο ενώ στάθηκε και στην παρουσία του κόντρα στους «πολίτες»
Ο τραυματισμός του Λιονέλ Μέσι αποτέλεσε «πονοκέφαλο» για τον Ποτσετινο, καθώς χρειάστηκε να τον αφήσει εκτός αποστολής για κάποιες αγωνιστικές, με τον Αργεντίνο να μην δίνει το παρών ούτε στο ματς με την Μονπελιέ.
Ωστόσο, ο μεγαλύτερος στόχος είναι να μπορέσει ο Λεο να επιστρέψει στο δύσκολο ματς με την Μαντσεστερ Σίτι για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. H ισοπαλία της Παρί με την Μπριζ στο πρώτο ματς, κάνει επιτακτική την νίκη στον αγώνα με τους «πολίτες».
«Ο Μέσι έχει ξεκινήσει τρέξιμο αλλά χρειάζεται πολλή προσοχή. Πιστεύω ότι θα τον έχουμε μαζί μας στο παιχνίδι με τη Σίτι όμως θα πρέπει να προσέξει. Από την Κυριακή ευελπιστώ ότι θα έχουμε ακόμα πιο θετική ενημέρωση για την κατάστασή του» είπε ο Ποτσετίνο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αντίνο: «Όταν μου τηλεφώνησε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν είχα πλέον την παραμικρή αμφιβολία»
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Αναβάλλεται το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Τετέι
- Ολυμπιακός: Χωρίς πλέι μέικερ στην Ρόδο για το ματς με τον Κολοσσό
- Γιώργος Χελάκης: Ο Ολυμπιακός αντέχει, προσαρμόζεται και κερδίζει...
- Νίκος Σαρίδης: Τα κουρασμένα παλικάρια των δύο ηπείρων
