ΑΕΚ: Επιστολή παλαίμαχων στον Πατούλη για καθυστέρηση στο διαγωνισμό του γηπέδου!

Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ έστειλαν επιστολή στην Περιφέρεια Αττικής και τον Γιώργο Πατούλη για την καθυστέρηση στον διαγωνισμό του γηπέδου.

Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ απέστειλαν επιστολή στην Περιφέρεια Αττικής, για την καθυστέρηση στο γήπεδο «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

Η καθυστέρηση αφορά την ανάδειξη του αναδόχου του διαγωνισμού για τον τεχνολογικό εξοπλισμό του γηπέδου, ένα έργο που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής.

Οι Παλαίμαχοι της Ενωσης έστειλαν χθες επιστολή στον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη με υπογραφή του Στέλιου Σεραφείδη σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα που δημιουργεί καθυστέρηση. Στην επιστολή τους ευχαριστούν τον Περιφερειάρχη για το μέχρι σήμερα ενδιαφέρον το θέμα του γηπέδου και ζητούν την παρέμβασή του ώστε να ξεπεραστεί και αυτό το τελευταίο πρόβλημα για να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των εργασιών.

«Ο στόχος όλων μας και η συστράτευση όλων των δυνάμεων της ΑΕΚ είναι για να μπούμε στο γήπεδό μας το καλοκαίρι του 2022. Μας είναι πραγματικά αδιανόητο ακόμα και να σκεφτούμε ότι θα πάμε και άλλο πίσω», αναφέρεται σε μια αποστροφή της επιστολής.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News