UEFA: «Σωστά ακυρώθηκε το πέναλτι του Αλβαρες - Θα εξετάσουμε την αλλαγή του κανονισμού»
Μεγάλη συζήτηση σήκωσε το ακυρωθέν γκολ του Χουλιάν Αλβαρες στη διαδικασία των πέναλτι της ρεβάνς μεταξύ της Ατλέτικο και της Ρεάλ.
Ακόμα και άνθρωποι από τον χώρο της διαιτησίας δεν είχαν κοινή απάντηση στο ερώτημα αν έκανε διπλή επαφή της μπάλας ή όχι ο Χουλιάν Αλβαρες.
Επί παραδείγματι, οι Πάβελ Φερνάντεθ και Μάρκο Αντόνιο Ροντρίγκες υποστήριξαν ότι ο Αργεντινός είχε υποπέσει σε παράβαση.
Ο Αντόνιο Ματέου Λαόθ ανέφερε ότι θα ήθελε να παρακολουθήσει ο ίδιος την εκτέλεση, ενώ οι Εντουάρντο Ιτουράλντε Γκονζάλεθ και Μάνουελ Γκράφε πως δεν είναι ξεκάθαρη η διπλή επαφή.
Η UEFA πήρε θέση για το περιστατικό, τονίζοντας πως σωστά ο ρέφερι του αγώνα πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση.
Παράλληλα, όμως, τόνισε πως είναι πιθανόν αυτός ο κανονισμός να αλλάξει.
Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της UEFA θα συζητήσουν με αυτούς της FIFA και της IFAB, προκειμένου να μην ακυρώνεται το πέναλτι, αν δεν υπάρχει πρόθεση στη διπλή επαφή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αρμάντο Γκονσάλες: Πάει Μεξικό και τον περιμένουν με τρέλα
- Μπάμπης Κωστούλας: Η απίστευτη χαρά που έδωσε σε 8χρονο Έλληνα στο «Ολντ Τράφορντ» (vid)
- ΟΦΗ: Συνεχίζει δίχως φρένα και δεν ξέρεις πού θα σταματήσει
- Ολυμπιακός: Πότε είναι ο τελικός του Σούπερ Καπ - Μέρα και ώρα
- ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε το deal με τον Τομά Ερτέλ
