Πρόεδρος Ατλέτικο για Κουρτουά: «Να σκάσει και να είναι ευγνώμων που έπαιξε σε εμάς»
«Καρφιά» έριξε ο Ενρίκε Θερέθο στον Κουρτουά, απαντώντας αιχμηρά στις δηλώσεις του γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης
Το παιχνίδι Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης έχει τελειώσει εδώ και μέρες…όμως οι δηλώσεις και τα «καρφιά» και από τα δυο στρατόπεδα… καλά κρατούν.
Αυτή την φορά, ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης Ενρίκε Θερέθο, δυσανασχέτησε με τις δηλώσεις που έκανε ο πρώην πορτιέρε των «ροχιμπλάνκος», Τιμπό Κουρτουά, περί γκρίνιας και θέλησε να τονίσει στον Βέλγο κίπερ πως θα πρέπει να είναι ευγνώμων που στο παρελθόν αγωνίστηκε με την Ατλέτικο.
Ο Θερέθο, μιλώντας στους δημοσιογράφους της Marca πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για τη La Liga, είπε:
«Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να σκάσει. Θα έπρεπε να είναι ευγνώμων που έπαιξε στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Να κάνει ό,τι έκανε τότε, να είναι κύριος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των Ροχιμπλάνκος για τον γκολκίπερ της Βασίλισσας.
🚨⚠️ Atlético president Cerezo: “Thibaut Courtois should shut up. He should be grateful to have played at Atléti”.
“He’s a great GK but he should be a gentleman like us. We are gentlemen; we are not going to remove Courtois’ plaque“. pic.twitter.com/81zE7iSscP
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 17, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Όταν παίζεις με το μαχαίρι στα δόντια!
- Ολυμπιακός: Ολοταχώς για νέο sold out στο Καραϊσκάκη - Εξαντλούνται και τα τελευταία εισιτήρια
- Super Cup: Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Ολυμπιακός και ΟΦΗ
- ΑΕΚ: «Εκτοξεύθηκε» στο ranking της UEFA - Απίθανο το πόσες θέσεις κέρδισε
- Κόπα Άφρικα 2025: Από τους Ελ Καμπί, Μπρούνο στον Ντέσερς και μια έκπληξη
