Ολυμπιακός: Ξεκάθαρος και στο TransferRoom για Μουζακίτη, Κωστούλα, Τζολάκη

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο επίκεντρο στο TransferRoom που έγινε στο Βερολίνο αναφορικά με τα ταλέντα που έχει, όπου δεσπόζουν οι Μουζακίτης, Κωστούλας.
Ο Ολυμπιακός κάνει μια αξιοθαύμαστη δουλειά στην ακαδημία του και τα αποτελέσματα φαίνονται ήδη με τους Χρήστο Μουζακίτη, Χαράλαμπο Κωστούλα να είναι στη… βιτρίνα.
Δεν είναι μόνο βέβαια οι Μουζακίτης, Κωστούλας καθώς ο Ολυμπιακός είναι γεμάτος ταλέντα και κάπως έτσι βρέθηκε και στο επίκεντρο στο TransferRoom, το οποίο διεξάγεται στο Βερολίνο. Στο TransferRoom και την πλατφόρμα του μετέχουν πάνω από 500 ομάδες σε όλο τον πλανήτη. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνονται συγκεντρώσεις σε ξενοδοχεία διαφόρων ευρωπαϊκών πόλεων. Σε αυτές γίνονται γρήγορες συναντήσεις 10 έως 15 λεπτών σε πολλά τραπέζια κι εκεί οι ομάδες συζητούν μεταγραφικά θέματα.
Βέβαια περισσότερο φιλολογικό είναι το ενδιαφέρον καθώς γίνεται μια προεργασία ενόψει των μεταγραφών. Ο Ολυμπιακός συμμετέχει συνέχεια στο TransferRoom και τώρα εκεί βρέθηκαν ο Χρήστος Ακκάς, ο οποίος είναι σύμβουλος της διοίκησης επί των μεταγραφών και ο Γιάννης Θεοδώρου, ο οποίος είναι επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών.
Φυσικά και ο Ολυμπιακός δέχθηκε ερωτήσεις για πολλά τα αστέρια του ανάμεσα τους οι Μουζακίτης, Κωστούλας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκαθαρίσει και το έκαναν ξανά πως δεν είναι πρόθυμοι στην παρούσα φάση να τους παραχωρήσουν. «Χτίζουν» και με αυτούς την ομάδα του μέλλοντος για να γευτούν επιτυχίες στοχεύοντας και σε νέους ευρωπαϊκούς τίτλους.
Ωστόσο αν έρθει κάποιος πολύ μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος και προσφέρει απίθανο ποσό, άνω των 30 εκατ. ευρώ για τον καθένα, τότε ίσως δεχθεί να κάνει διαπραγματεύσεις. Πάντως και οι Μουζακίτης, Κωστούλας, στην παρούσα φάση δεν σκέφτονται την άμεση αποχώρηση γι’ αυτό και ανανέωσαν πρόσφατα τα συμβόλαια τους.
Παράλληλα ο Ολυμπιακός έδωσε απαντήσεις και για τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, για τον οποίο επίσης υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Για τον 22χρονο τερματοφύλακα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Οι «ερυθρόλευκοι« μπορεί να συζητήσουν το ενδεχόμενο πώλησης του αυτό το καλοκαίρι, αλλά όχι με ποσά κάτω των 15 εκατ. ευρώ!
Οι Πειραιώτες γενικά δεν έχουν τη διάθεση να δώσουν κανένα από τα αστέρια τους και το έχουν επισημάνει αυτό. Ειδικά από τη στιγμή όπου όλα δείχνουν πως θα μετάσχουν απευθείας στη league phase του Champions League, κάτι που θα τονώσει σημαντικά το ταμείο τους κι έτσι δεν υπάρχει «ανάγκη» πώλησης!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Η 2η θέση θα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει στους πάγκους
- Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ολυμπιακός ή Νότιγχαμ θα κατακτήσουν το Champions League»
- Ολυμπιακός: Η Μίλαν παρακολουθεί στενά τους Μουζακίτη, Κωστούλα - Τι αναφέρουν στην Ιταλία
- Ολυμπιακός: Η ατυχία του Κωστούλα και τι γίνεται με τον Ελ Καμπί
- Ολυμπιακός: Παναγιώτης Ρέτσος, αρχηγός δεκαετίας