Βαλβέρδε για την τελευταία χρονιά στον Ολυμπιακό: «Θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει μακριά στο Europa League, είχαμ ομαδάρα!»

Οσα είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τη… δεύτερη οικογένειά του στο ντοκιμαντέρ του MEGA για τον Ολυμπιακό.
Σε ένα μεγάλο αφιέρωμα για τον Ολυμπιακό, είναι αδύνατο να μη μιλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο… αγαπημένος του «ερυθρόλευκου» λαού, που μαγεύτηκε από το ποδόσφαιρό του και ακόμαμνημονεύει τι θα συνέβαινε αν εκείνη η ομάδα δε γνώριζε τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Μέταλιστ.
Ο Βάσκος μίλησε στο MEGA και στάθηκε ιδιαίτερα στην τελευταία του σεζόν…
Αναλυτικά:
Eίχαμε την κακή τύχη να μας αποκλείσουν, μέσα σε πέντε λεπτά. Μια από τις πιο ωραίες εικόνες που θυμάμαι, παρ’ όλο που μας απέκλεισε η Μέταλιστ στο γήπεδό μας, οι φίλαθλοι στο Καραϊσκάκη μας αποχαιρέτησαν όρθιοι χειροκροτώντας! Ήταν μια αναγνώριση. Εκείνη τη χρονιά θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει μακριά στο Europa League, όμως μας έλειψε κάτι στο τέλος. Η τελευταία χρονιά που δούλεψα στον Ολυμπιακό ήταν μια φανταστική χρονιά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Ολυμπιακός: Ένα τσουβάλι τελικές, μηδέν γκολ - Μία είναι η λύση!
- ΑΕΛ: Από πότε είχε να μη χάσει στις έδρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
- Ανακοίνωσε μέτρα στήριξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέσσερα έκτακτα μέτρα στήριξης ύψους 300 εκατ. ευρώ – Fuel pass, επιδότηση στο diesel κίνησης και παρέμβαση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: «Ο ΟΦΗ έκανε παρέλαση κι ο Ατρόμητος... έσωσε τον Αρη» (VIDEO)
