Μεντιλίμπαρ: «Ταξίδεψα στο Μάντσεστερ για να μάθω τη μέθοδο του Πελεγκρίνι»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή τις Ρεάλ Μπέτις.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε σε ισπανικό Μέσο, αποθεώνοντας τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, για τον μέθοδο που προπονεί ο τεχνικός της Μπέτις.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Τον σέβομαι εδώ και πολύ καιρό. Τον ξέρω πολύ καιρό. Όταν ήταν στη Σίτι, πήγα στο Μάντσεστερ για να δω μερικές από τις προπονήσεις του και να μάθω για τη δουλειά του. Τον σεβόμουν απίστευτα από τότε που απολύθηκε αγενώς από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Τύπος έγραφε φρικτά πράγματα αν και έκανε πολύ καλή δουλειά.
Ο Πελεγκρίνι έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. Είχε τις κακές στιγμές του, αλλά τον κράτησαν γιατί κέρδισε αυτόν τον σεβασμό. Μετά, μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα προς τα εμπρός και εκεί είναι, στην Ευρώπη και με τη δυνατότητα να φτάσει στο Champions League. Έχω εντυπωσιαστεί με την εγγύτητά του. Δεν χρειάζεται να είναι προπονητής που πιστεύει ότι είναι πάνω από όλους. Αυτό μου αρέσει σε εκείνον».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 11-10: Ερυθρόλευκο προβάδισμα πρόκρισης στο Final-4 του Champions League σε ένα πραγματικό θρίλερ!
- Ολυμπιακός: Υμνοι για Συλαϊδόπουλο από το Yahoo! «Ο Ελληνας τεχνικός που έγραψε Ευρωπαϊκή ιστορία»
- Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Είναι πιο σημαντικά τα παιχνίδια στα προκριματικά, αλλά και αυτό της Κυριακής είναι σημαντικό»
- Τέμπη: Μπάζωμα ευθυνών (και) για το μονταρισμένο ηχητικό του Πρώτου Θέματος, του Τάσου Καραμήτσου από τη Δικαιοσύνη;
- Ολυμπιακός: Τι δείχνουν οι επιλογές Μπετανκόρ, Αθανασίου και Χαμζά