Διεθνή: Οι κορυφαίοι ελεύθεροι του καλοκαιριού! Η λίστα που θα συζητηθεί!

Με μεταγραφικές εξελίξεις και «βόμβες» έρχεται το καλοκαίρι του 2025
Η σεζόν 2023/2024, δεν έχει ολοκληρωθεί όμως οι περισσότερες ευρωπαϊκές και πρωτοκλασάτες ομάδες έχουν ξεκινήσει τον μεταγραφικό προγραμματισμό, για την επόμενη, με κορυφαίους αστέρες να μένουν ελεύθεροι στην «δύση» της σεζόν.
Οι χοτ ελεύθεροι του καλοκαιριού
Μοχάμεντ Σαλάχ, ένα όνομα μια ιστορία που λένε. Ο Αιγύπτιος είναι σε δαιμονιώδη φόρμα και πραγματοποιεί μακράν την καλύτερη σεζόν της καριέρας του έχοντας 32 γκολ και 22 ασίστ σε 43 παιχνίδια. Ο 32χρονος κάνει τα πάντα σε μια μαγική σεζόν ως τώρα για εκείνον, με την Λίβερπουλ να διεκδικεί το πρωτάθλημα Αγγλίας, όμως οι γέφυρες για ανανέωση του συμβολαίου του δεν έχουν ακόμα ενωθεί και δεν φαίνεται πως θα ενωθούν, οπότε ο Αιγύπτιος μοιάζει να ψάχνει την νέα πρόκληση στην καριέρα του.
Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο μαέστρος της Μάντσεστερ Σίτυ, κλείνει δέκα χρόνια στην ομάδα, με τον ίδιο να έχει σηκώσει τα πάντα με τους «πολίτες». Τον τελευταίο καιρό προβλήματα τραυματισμών τον έχουν επηρεάσει αγωνιστικά και μιας και το συμβόλαιο του τελειώνει σε λίγους μήνες και ο κύκλος έχει κλείσει, η πόρτα της εξόδου αχνοφαίνεται για τον Βέλγο.
Τρέντ Αλεξάντερ Άρνολντ, το παιδί του Λίβερπουλ το καλοκαίρι ετοιμάζει να φτιάξει βαλίτσες και να βρει νέα πρόκληση για πρώτη φορά στην καριέρα του. Το συμβόλαιο του Άγγλου εκπνέει το καλοκαίρι και οι «σειρήνες» της Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορούν να αφήσουν ήσυχο τον διεθνή μπακ που όπως όλα δείχνουν μπορεί να γίνει κάτοικος Μαδρίτης.
Φίρχιλ Φαν Νταικ, ο τρίτος σταρ των «Reds» που ακόμη δεν έχει ανανεώσει και ενώ λίγο καιρό πριν κυκλοφόρησε πως ο ίδιος ανανέωσε, το διέψευσε εν τέλη κατηγορηματικά: «όποιος λέει ότι ξέρει, κάνει απόλυτο λάθος».
Από το 2018 βρίσκεται στη Λίβερπουλ ο 33χρονος αμυντικός, που σίγουρα θα μπορούσε να προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον από ομάδες εντός κι εκτός Ευρώπης αν αποφασίσει να φύγει τελικά.
Ονόματα που ίσως μας απασχολήσουν
- Κριστίανο Ρονάλντο (40 ετών, Αλ Νασρ)
- Λιονέλ Μέσι (37, Ίντερ Μαϊάμι)
- Τόμας Πάρτει (31, Άρσεναλ)
- Νεϊμάρ (33, Σάντος)
- Ιλκάι Γκιουντογκάν (34, Μάντσεστερ Σίτυ)
- Μάριο Πάσαλιτς (30, Αταλάντα)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ναντζίνγκ 2025: Στα ημιτελικά των 60μ. η Εμμανουηλίδου
- Ολυμπιακός: Τι δείχνουν οι επιλογές Μπετανκόρ, Αθανασίου και Χαμζά
- Formula 1: Οι βαθμολογίες του σπριντ της Σαγκάης μετά την νίκη του Χάμιλτον
- Μασούρας σε Γιοβάνοβιτς: «Άσε με ρε κόουτς να κάνω το κομμάτι μου»
- Κωνσταντίνος Καρέτσας: Ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής!