Καμπανάκι της ΑΕΚ στους οπαδούς της: «Με το παραμικρό περιστατικό κινδυνεύουμε να μην σας έχουμε μαζί μας με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητάει από τον κόσμο της να προστατέψει την ομάδα και να μην θέσει σε κανέναν κίνδυνο την τιμωρία της έδρας της.
Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena για την πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ζήτησε από τον κόσμο να τηρήσει απόλυτα τα μέτρα ασφαλείας, καθώς υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας της έδρας ενόψει των υπολοίπων κρίσιμων ντέρμπι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (30/3, 19.00), οι θύρες της OPAP Arena θα ανοίξουν στις 16.00.
Τα μέτρα ασφαλείας για το παιχνίδι είναι ανάγκη να τηρηθούν απόλυτα, έτσι ώστε η ομάδα μας να μην αντιμετωπίσει κανέναν κίνδυνο τιμωρίας ενόψει των επόμενων δύο εντός έδρας ντέρμπι για τα Play Offs.
Είναι αναγκαίο να μην υπάρξει καμιά ρίψη κροτίδας, άναμμα και ρίψη καπνογόνου, φωτοβολίδας, άναμμα στρόμπο ή ρίψη αντικειμένου. Όπως είναι γνωστό, με το παραμικρό ανάλογο περιστατικό, κινδυνεύουμε να μην σας έχουμε στο πλευρό μας στα επόμενα δύο εντός έδρας ματς, που είναι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
Από τους προελέγχους δεν θα επιτραπεί να περάσει στο γήπεδο κανένα πανό με υβριστικό, ρατσιστικό, πολιτικό, αντιαθλητικό ή προσβλητικό περιεχόμενο.
Τέλος, υπενθυμίζουμε πως η είσοδος στο γήπεδο γίνεται αποκλειστικά μέσω της χρήσης της εφαρμογής Gov.gr Wallet».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Οι τρεις... τερματοφύλακες της νέας γενιάς αξίζουν ένα «πρότζεκτ Τζολάκης»
- Μεντιλίμπαρ: «Αυτός είναι ο λόγος που θα κάνω αλλαγές κόντρα στην ΑΕΚ»
- ΠΑΕ Ολυμπιακός για Κ19: «Μας κάνετε όλους υπερήφανους»
- Υπεράνω Ολων: Δεν έχετε απλά τσακωθεί με την αλήθεια, αγνοείτε εσκεμμένα την ύπαρξη της!
- Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Ρέτσο και πότε αναμένεται να επιστρέψει